Omdömen

Motionären Linda har ätit Astaxin under fyra års tid och känner att det har hjälpt henne att utvecklas inom crossfit.
”Det är superkul men även superutmanande och återhämtningen blir väldigt viktig eftersom det är en intensiv sport. Där tycker jag att Astaxin förbättrar min återhämtning och gör att jag kan köra på hårdare. Jag kan öka träningstakten på ett helt annat sätt.
– När du tränar intensivt kan det också öppna många portar för infektioner men sedan jag började med Astaxin är jag inte förkyld lika ofta. Jag märker också att jag är betydligt piggare i vardagen.”
Linda Eriksson Skatt, 44 år Hälsocoach / tränar CrossFit
”Jag har ganska många bollar i luften med aktiviteter för barnen, jag är fotbollstränare och kände mig ganska trött efter mitt åtta till fem-jobb innan jag testade Astaxin. Jag behövde en spark i baken för att komma ut i löpspåret och med Astaxin kan jag hålla igång och vara pigg och glad, det finns energi kvar efter jobbet. Nu löptränar jag ungefär två till tre gånger i veckan och springer varje år ett halvmaraton.
– Jag känner också att mitt immunförsvar har blivit bättre och att jag får en bättre återhämtning efter min träning. Jag orkar mer. Allt blir bättre, det hänger ihop.”
Hanna Meidler, 40 år Ekonomiassistent
”Jag brukar rekommendera alla jag känner att prova Astaxin. Jag har ju både provat det i med- och motgång, det passar alla!

De som lever ett aktivt liv och vill kunna fortsätta med det. Lika bra passar det för dom som har problem med kroppen och behöver en boost!”
Jenny Hammar, 43 år Industriarbetare
”Anledningen att jag använder Astaxin är att jag märker en snabbare återhämtning efter mina träningspass! Min energi har ökat och jag kan därför utveckla mina träningspass. Framförallt så håller jag mig friskare och känner mig starkare!”
Malin Fager, 22 år Säljare
”Att återhämtning och bra näring är helt avgörande för en bra prestation brukar inte komma som någon nyhet. Oavsett om man är idrottare med 6-7 mycket högpresterande träningstimmar i ett sträck, eller om man är friluftsmänniska med dagar ute i naturen bör man vara mån och medveten om dessa faktorer.

Själv är jag tränare i en tennisklubb i utkanten av Stockholmsområdet och dagarna kan bli intensiva. Mitt mål är alltid att träningarna ska ge mer energi än vad de tar. Både för mig som tränare och för eleverna. Men, då är god återhämtning och bra näring mellan träningspassen en absolut nödvändighet för mig.

Eftersom jag även vill känna mig utvilad, energisk och fokuserad de dagar som inte innebär hård träning har Astaxin nu blivit en självklarhet varje morgon.”
Mikael Nork, 33 år Head Tennis Coach & Health Explorer
”Som alla andra kosttillskott förväntade jag mig inte effekt efter 1 tablett så klart. Men redan efter första förpackningen så började jag känna stor skillnad. Det första jag märkte var att jag sov bättre. Sedan att jag var mer vaken och koncentrerad på jobbet och kunde tänka klarare.

Och så när jag kom från jobbet så det var inte soffan jag tänkte på i första hand – som jag gjorde som standard. Helt plötsligt sa jag till min man – jag vill att vi tar en promenad… och där började mitt livsändring sakta men säkert.”
Eliza Jonsson, 44 år Ekonomichef
Jag tycker jag klarar stress och yttre påfrestningar lite bättre, jag får inte lika mycket spänningsverk i musklerna längre. Hjärnan känns klarare på morgonen och kroppen mer uthållig. Känner mig lite piggare men lugn. Orkar göra rörelseövningar och yoga när jag kommer hem från arbetsträningen och inte direkt stupa i soffan.

Allt det känns naturligt bättre, inte konstgjort!
Johanna Karlsson, 44 år Arbetstränar tillf. på Systembolaget
Jag lever ett väldigt aktiv liv och tränar styrka på gym 2 dagar i veckan, tennis träning/match 1-2ggr och det blir dagligen långa promenader och joggingturer med vår hund. Jag känner att jag orkar med detta bättre och utan att bli förkyld, vilket jag var betydligt oftare förut. Kan inte minnas då jag var förkyld senast!

Har även känt förbättringar i mina vader som jag har haft ”kill” i, typ restless legs och detta känns inte alls lika starkt längre. Jag jobbar på bank vilket kan bli lite stillasittande även om jag står halva dagarna.

Jag längtar alltid och ser fram emot mina dagliga aktiviteter som är både roliga och stärkande. Jag känner mig allmänt stark och sover bra.

Jag rekommenderar verkligen Astaxin® till alla!
Jeanette Renard, 53 år Banktjänsteman

Följ oss på instagram