Kundomdömen

Träningsälskaren Linda har ätit Astaxin® under fyra års tid och känner att det har hjälpt henne att utvecklas inom crossfit.
”Det är superkul men även superutmanande och återhämtningen blir väldigt viktig eftersom det är en intensiv sport. Där tycker jag att Astaxin® förbättrar min återhämtning och gör att jag kan köra på hårdare. Jag kan öka träningstakten på ett helt annat sätt.
– När du tränar intensivt kan det också öppna många portar för infektioner men sedan jag började med Astaxin® är jag inte förkyld lika ofta.

Jag märker också att jag är betydligt piggare i vardagen. Ett stort plus är också att jag tycker att mina naglar och hår växer snabbare och känns starkare!”
Linda Eriksson Skatt, 46 år Hälsocoach / tränar CrossFit
”Jag har ganska många bollar i luften med aktiviteter för barnen, jag är fotbollstränare och kände mig ganska trött efter mitt åtta till fem-jobb innan jag testade Astaxin®. Jag behövde en spark i baken för att komma ut i löpspåret och med Astaxin® kan jag hålla igång och vara pigg och glad, det finns energi kvar efter jobbet. Nu löptränar jag ungefär två till tre gånger i veckan och springer varje år ett halvmaraton.

Jag känner också att mitt immunförsvar har blivit bättre och att jag får en bättre återhämtning efter min träning. Jag orkar mer. Allt blir bättre, det hänger ihop. En annan positiv effekt jag märkt, är att min naglar har blivit mycket bättre och längre efter jag började äta Astaxin®”
Hanna Meidler, 41 år Ekonomiassistent
”Jag brukar rekommendera alla jag känner att prova Astaxin®. Jag har ju både provat det i med- och motgång, det passar alla!

De som lever ett aktivt liv och vill kunna fortsätta med det. Lika bra passar det för dom som har problem med kroppen och behöver en boost!”
Jenny Hammar, 44 år Industriarbetare
”Anledningen att jag använder Astaxin® är att jag märker en snabbare återhämtning efter mina träningspass! Min energi har ökat och jag kan därför utveckla mina träningspass.

Framförallt så håller jag mig friskare och känner mig starkare!”
Malin Fager, 23 år Säljare
”Att återhämtning och bra näring är helt avgörande för en bra prestation brukar inte komma som någon nyhet. Oavsett om man är idrottare med 6-7 mycket högpresterande träningstimmar i ett sträck, eller om man är friluftsmänniska med dagar ute i naturen bör man vara mån och medveten om dessa faktorer.

Själv är jag tränare i en tennisklubb i utkanten av Stockholmsområdet och dagarna kan bli intensiva. Mitt mål är alltid att träningarna ska ge mer energi än vad de tar. Både för mig som tränare och för eleverna. Men, då är god återhämtning och bra näring mellan träningspassen en absolut nödvändighet för mig.

Eftersom jag även vill känna mig utvilad, energisk och fokuserad de dagar som inte innebär hård träning har Astaxin nu blivit en självklarhet varje morgon.”
Mikael Nork, 34 år Head Tennis Coach & Health Explorer
”Som alla andra kosttillskott förväntade jag mig inte effekt efter 1 tablett så klart. Men redan efter första förpackningen så började jag känna stor skillnad. Det första jag märkte var att jag sov bättre. Sedan att jag var mer vaken och koncentrerad på jobbet och kunde tänka klarare.

Och så när jag kom från jobbet så det var inte soffan jag tänkte på i första hand – som jag gjorde som standard. Helt plötsligt sa jag till min man – jag vill att vi tar en promenad… och där började mitt livsändring sakta men säkert.”
Eliza Jonsson, 45 år Ekonomichef
”Jag tycker jag klarar stress och yttre påfrestningar lite bättre, jag får inte lika mycket spänningsverk i musklerna längre. Hjärnan känns klarare på morgonen och kroppen mer uthållig. Känner mig lite piggare men lugn. Orkar göra rörelseövningar och yoga när jag kommer hem från arbetsträningen och inte direkt stupa i soffan.

Allt det känns naturligt bättre, inte konstgjort!”
Johanna Karlsson, 44 år Butiksbiträde
”Jag lever ett väldigt aktiv liv och tränar styrka på gym 2 dagar i veckan, tennisträning/match 1-2 ggr och det blir dagligen långa promenader och joggingturer med vår hund. Jag känner att jag orkar med detta bättre och utan att bli förkyld, vilket jag var betydligt oftare förut. Kan inte minnas då jag var förkyld senast!

Har även känt förbättringar i mina vader som jag har haft ”kill” i, typ restless legs och detta känns inte alls lika starkt längre. Jag jobbar på bank vilket kan bli lite stillasittande även om jag står halva dagarna.

Jag längtar alltid och ser fram emot mina dagliga aktiviteter som är både roliga och stärkande. Jag känner mig allmänt stark och sover bra.

Jag rekommenderar verkligen Astaxin® till alla!”
Jeanette Renard, 53 år Banktjänsteman
”Astaxinet har gjort mig piggare och jag har lättare att koncentrera mig. Den största fördelen är dock att mitt immunförsvar verkar ha blivit bättre och istället för att bli förkyld så får jag endast småkänningar som går över ganska snabbt. Detta gör även att jag kan hålla igång träningen utan större avbrott vilket är mycket positivt.”
Peter Ohlsson, 51 år Business Controller
”Jag tycker att jag har blivit piggare och sover bättre sedan jag börjat med Astaxin®”
Eva Eriksson, 55 år Fysioterapeut
Vi har tränat och tävlat med våra slädhundar i över 30 år runt om i Europa och har även bott i Alaska där vi körde på professionell nivå i 16 år. Där dominerade vi tävlingarna i de största klasserna och vann de stora mästerskapen Fur Rendesvouz Open World Championship och Open North American Championships fem respektive 12 gånger!

För att kunna prestera på världsnivå har vi förlitat oss på Astaxin® till oss själva och Novasta® till våra hundar sedan slutet på 90-talet. Vi var med vid starten av utprovningen till hund varianten av Astaxin® – Novasta® och våra hundar har sedan medverkat i ytterligare studier på Novasta®.

Novasta är numera en självklar ingrediens i våra hundars diet som Astaxin® är för oss.
Egil Ellis, 51 år Föder upp och tävlar med slädhundar
”När jag började äta Astaxin® märkte jag att kroppen fick ett förbättrat skydd mot virusangrepp. Häftigt tyckte jag att Astaxin®! kunde göra sådan skillnad. Nu har jag ätit Astaxin® i ett par år och är jättenöjd.

Prova du med!”
Josefin Ekerstrand, 39 år Ambulanssjuksköterska
Jag är så tacksam att jag har hittat kosttillskottet Astaxin®. Som professionell tennisspelare utsätts kroppen för mycket stress och påfrestningar så som långa flygresor samt oregelbunden sömn. Astaxin® hjälper mig hålla immunförsvaret på topp och undvika förkylningar.

Jag känner en tydligen skillnad på min hälsa från att jag började med Astaxin® år 2016, främst en högre energinivå. Tar i regel en Astaxin® om dagen och vid tillfällen jag känner mig lite hängig boostar jag med två stycken. Astaxin® är en del av min vardag och underlättar enormt för att få i mig den dagliga mängden vitaminer som kroppen behöver.
Lucas Renard, 29 år Tennisspelare
Jag har ätit Astaxin® (2 kaplsar/dag) i ca 6 månader och jag känner mig pigg, träningsvillig och frisk.

Jag kan verkligen rekommendera Astaxin®!
Anders Sonefors, 54 år Client Success Trainer

Följ oss på instagram