Image

Astaxin® The Lip Balm

12 ML

Naturligt återfuktande läppbalsam med sheasmör och kokosolja. Innehåller AstaReal® naturligt astaxantin.

89% naturligt innehåll. 100% vegan.

Ingredienser

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Avena Sativa Kernel Oil, Bisabolol, Ceramide NP, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Haematococcus Pluvialis Extract.

Signaturingredienser

SHEASMÖR – Naturligt mjukgörande. Detta är särskilt fördelaktigt för läppar som är torra, sträva eller spruckna. Fettsyrorna i sheasmör kan hjälpa till att ge näring och återfukta huden, vilket gör att dina läppar känns mjuka och smidiga.

 

KOKOSOLJA – Ett naturligt under för läppvård. Den är rik på laurinsyra och återfuktar på djupet och bildar en skyddande barriär för att hålla läpparna mjuka och smidiga. Dess antibakteriella egenskaper hjälper också till att avvärja infektioner, vilket gör den till ett bra val för spruckna eller spruckna läppar.

 

Ceramid NP. En ceramid som förstärker hudens naturliga skyddande lipidbarriär. Dessa hud-identiska molekyler är särskilt lämpliga för långtidsskydd och reparation av känslig och torr hud. Bygger ett skyddande lager som håller fukten i huden och plumpar upp den.

Image

Astaxin® The Lip Balm

  • Skyddar hudbarriären

  • Enkel applicering

  • Rik på antioxidanter

  • Essentiella fettsyror

  • Microalgae astaxanthin