Kosttillskottet Astaxin® – För vem är det bra? 

Kosttillskott kan vara ett bra komplement till den vanliga kosten om du behöver extra tillskott av vitaminer, mineraler eller antioxidanter. Tillskott kan ge dig det där lilla extra som just du behöver om du vill optimera träningen eller du äter en mer restriktiv kost. Här nedan kan du läsa mer om kosttillskottet Astaxin® och för vem det är bra för.

Rikt på antioxidanter

Astaxin® är ett kosttillskott som är rikt på antioxidanterna astaxanthin, vitamin C och E. Antioxidanten astaxanthin är en av naturens kraftigaste antioxidanter. Kosttillskottet Astaxin® kan ge dig många positiva effekter som exempelvis ett väl fungerande immunförsvar, optimal träningspresentation och god återhämtning efter träning. För astaxanthin finns det även pågående studier inom området mag- och tarmhälsa.

Astaxin® innehåller också vitamin C som bidrar till bra energi-metabolism och till broskbildning som behövs för god rörlighet. En effekt som alltid behövs, inte minst när det börjar bli mörkt och kallt ute. För bästa upptag av astaxanthin bör Astaxin® alltid tas i samband med måltid.

Ett bra val för många

Astaxin® är ett kosttillskott som passar utmärkt för både män och kvinnor i alla åldrar. Det är ett bra komplement i vardagen om du känner dig stel och trött. Det är också ett bra val för dig som vill hålla dig frisk och få ut så mycket som möjligt av din träning. Vitamin C och E skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion och till att reducera trötthet och utmattning. Astaxin® är ett hälsosamt och enkelt val för många!

Har du några frågor eller vill veta mer om kosttillskottet Astaxin®. Kontakta oss så vägleder vi dig!

Läs några kundomdömen här.

 

  • Astaxanthin ingår i gruppen karotenoider och mikroalgen Haematoccocus pluvialis är den naturligt mest rika källan. Ämnet finns i alger och i vissa fiskar och skaldjur som äter alger, bland annat i lax, krabbor, krill och hummer. Astaxanthinet har en stark röd färg.
  • Astaxin® är ett kosttillskott som innehåller det algbaserade ämnet astaxanthin samt antioxidanterna vitamin C och E. Vitamin C och E skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion och till att reducera trötthet och utmattning.
  • Vi på AstaReal producerar astaxanthinet genom odling av mikroalgen Haematoccocus pluvialis, den naturligt mest rika källan. AstaReal är i dag ledande inom forskning kring astaxanthin.

Följ oss på instagram