Astaxin kosttillskott för att boosta din träning

Astaxin® är ett kosttillskott som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din träning.
Image
Uppdaterad: juli 4, 2024

Skyddar cellerna i kroppen mot oxidativ stress

Kosttillskottet innehåller astaxanthin från alger samt vitamin C och vitamin E som skyddar cellerna i kroppen mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till till att reducera trötthet och utmattning, vilket är bra för återhämtning och energi vid träning. Alla ingredienser i kosttillskottet kommer från vegetabiliska källor. (Vitamin C är syntetiskt).

Antioxidanter och träning

Vid hård träning eller styrketräning så frigörs extra mycket fria radikaler när kroppen omsätter syre. Vid träning  stimuleras  även kroppens egen  produktion av antioxidanter. Dock behöver man även få i sig kompletterande antioxidanter via kosten som kroppen inte kan producera på egen hand. Vid tuffare träning kan det därmed vara fördelaktigt att ta kosttillskottet Astaxin® som tillför extra antioxidanter.

För vem passar Astaxin®?

Kosttillskottet passar för både kvinnor och män som vill få ut så mycket som möjligt av sin träning. Det är ett bra komplement till en varierad kost och hälsosam livsstil. Om du inte äter varierat kan du ha ett ökat behov av kosttillskott för optimal hälsa och resultat av din träning.