Kosttillskott som stärker ditt immunförsvar 

Immunförsvarets roll är att skydda kroppen mot virus och bakterier. Ett bra och starkt skydd förutsätter ett bra näringsintag, varierad kost, samt en hälsosam livsstil. Immunförsvaret kan också få stärkas, tack vare kosttillskottet Astaxin®.

Vad är immunförsvaret?

Immunförsvarets olika delar skyddar kroppen mot främmande virus och bakterier. Det yttersta skyddet är huden. I blodet finns en mängd celler som skyddar kroppen genom att hitta, attackera och bryta ner främmande virus eller bakterier som annars kan orsaka sjukdom. Immunförsvaret skyddar vid kontakt med främmande virus eller bakterier – det hjälper till att hålla oss friska.

Kosttillskottet som stärker dig

Kosttillskottet Astaxin® stärker dig och ditt immunförsvar. Astaxin® är berikat med både astaxanthin, vitamin C och vitamin E, vilket bygger upp och bidrar till att immunförsvaret stärks och fungerar optimalt. Idag finns studier som visar att Astaxin® ökar mängden antikroppar, vilket också visar sig vara av stor betydelse för immunförsvarets förmåga att skydda sig mot förkylningar och influensa.

Effekter på immunförsvaret

Astaxin® innehåller även antioxidanterna vitamin C och E, som båda bidrar till skydd och reperation av kroppens celler. Vitamin C är nödvändigt för att kroppen ska kunna producera antikroppar, medan antioxidanten vitamin E skyddar cellerna i kroppen mot oxidativ stress.

Om du vill optimera förutsättningarna för ett väl fungerande immunförsvar är kosttillskottet Astaxin® ett bra komplement till en varierad kost och hälsosam livsstil.

  • Astaxanthin ingår i gruppen karotenoider och mikroalgen Haematoccocus pluvialis är den naturligt mest rika källan. Ämnet finns i alger och i vissa fiskar och skaldjur som äter alger, bland annat i lax, krabbor, krill och hummer. Astaxanthinet har en stark röd färg.
  • Astaxin® är ett kosttillskott som innehåller det algbaserade ämnet astaxanthin samt antioxidanterna vitamin C och E. Vitamin C och E skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion och till att reducera trötthet och utmattning.
  • Vi på AstaReal producerar astaxanthinet genom odling av mikroalgen Haematoccocus pluvialis, den naturligt mest rika källan. AstaReal är i dag ledande inom forskning kring astaxanthin.

Följ oss på instagram