Vi är en stolt leverantör till Team Astaxin

SVENSKA LÄNGDLANDSLAGET

Vi är väldigt stolta över att ha varit suppliers för Svenska längdlandslaget i över 20 år.

Foto: Bildbyrån

LUCAS RENARD

Lucas Renard är en heltidssatsande tennisspelare. Hans främsta framgångsfaktorer som tennisspelare är enligt hans egna uppfattning att han är ambitiös, noggrann och analyserande i allt han gör. Spelstrategiskt försöker han att i största möjliga mån utnyttja sin tunga serve, backhand samt sitt fotarbete.

Lucas spelar nationella såväl som internationella tävlingar. På nationell nivå spelar han i prispengaklassen Herrsingel Elit. Internationellt sett har Lucas spelat allt från 15.000-dollarstävlingar till 250.000-dollarsturneringar. Han har världsranking och poäng i dubbel och singel (ATP), där hans högsta ranking hittills är 670. Han har vunnit två 15.000-dollarsturneringar i dubbel, samt varit i final i en singeltävling av samma kategori.

I dagsläget ligger Lucas 1300 i världen. Sommaren 2017 och 2018 vann Lucas senior-SM i singel. Han har ett flertal gånger spelat kval till Stockholm Open samt Swedish Open, vilka är de största internationella tävlingarna vi har i Sverige, där den absoluta världseliten deltar.

Under en normal träningsvecka tränar Lucas cirka 25 timmar, där fördelningen mellan tennis- och fysträning är ungefär 65% tennis och 35% fysträning utanför tennisbanan.

LINNEA IVARSSON OCH AXEL MENDES

Axels bakgrund är motocross och klättring. Han började med hinderbana 2014 och vann då VM i sin åldersklass. Han har alltid haft väldigt enkelt för alla hinder som kräver greppstyrka, antagligen har han klättringen att tacka det för. Detta är Axels sjätte säsong med OCR och det är främst Toughest-touren de båda har satsat på genom åren. Linnea gjorde sitt första OCR-lopp 2015. Innan dess har hon hållit på med friidrott i många år, då främst 400/800m. Men hon fastnade för OCR även hon. År 2016 vann hon VM i sin åldersklass. Efter det har det gått väldigt bra i Toughest-touren där hon både 2017 och 2018 lyckats vinna hela touren. Linneas starka sida i OCR är löpningen tack vare att hon har en bra löpbakgrund i friidrotten. Men med tanke på att Axel är hinderstark och Linnea löpstark har de kompletterat varandra bra och hjälpt varandra i träningen.

Commitment to clean sports: our product Astaxin is regularly tested for selected doping substances.

Följ oss på instagram